Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

dobry catering

Co ci ślina na język przyniesie :)

dobry catering

Post przez jurasekl22 » 31 sie 2022, o 16:58

Ja polecam wam firmę https://bodychief.pl/dieta-pudelkowa/warszawa oni oferują diety pudełkowe. Mają wiele diet do wyboru także dopasujcie ją do swoim potrzeb i smaków i zamawiajcie. Oi wam to będą dostarczać do domu całkiem za darmo więc warto się nad ich ofertą zastanowić.
jurasekl22

Re: dobry catering

Post przez carmen » 18 gru 2022, o 07:51

A czy jest tam dostępna dieta low IG ? Pytam, ponieważ poszukuję też firmy, która zapewni mi gotowe posiłki dietetyczne, które będą dobrze zbilansowane i też zgodne z moim zdrowiem. Taka dieta, która pomoże mi zapanować nad skokami cukrów. Czy możecie mi zatem coś zasugerować?
carmen

Post przez winnok » 15 sty 2023, o 01:30

@carmen myślę, że przy tego typu ograniczeniach zdrowotnych, jednak najlepiej byłoby ustalić z bariatrą jak ten https://odchudzanie.medicover.pl/bariat ... -poradnie/ podstawy na jakich powinna sie opierać dieta dla Ciebie
winnok

Post przez kamja » 16 lut 2023, o 09:38

Jeżeli na poważnie myślisz o przejsciu na dietę pudelkowa, to zajrzyj na stronę https://rankingcateringow.pl/ranking-ca ... ice/b_mzdq - to właśnie tutaj znajdziesz rzetelny i dokładny ranking cateringów w twoim miescie
kamja

Post przez kasandra44 » 16 cze 2023, o 14:51

A może ktoś z was tutaj obecnych prowadzi catering? Taki domowy, niewielki, oferujący zawsze świeże posiłki. Teraz wielu ludzi poszukuje takich niszowych miejsc. Zastanawiam się nawet czy samej nie otworzyć czegoś takiego.
kasandra44

Post przez happinka » 16 cze 2023, o 16:20

Dobry pomysł, jeśli nic ci nie odpowiada, jeśli chcesz mieć catering oryginalny, a takiego nie można znaleźć na mapie w twojej miejscowości, to dobrym pomysłem jest otworzenie takiego miejsca i wypełnienie luki na rynku. By oferować jedzenie dobre, smaczne i co ważne zdrowo przyrządzane, warto zainwestować w dobry sprzęt gastronomiczny. Można go nabyć w Multigastro, firmie, która od lat wspiera właścicieli lokali gastronomicznych sprzętem solidnym i wydajnym. Można kupić miksery, krajalnice, szatkownice nowoczesne piece, grille czy lodówki.
happinka

Post przez juliwka » 29 paź 2025, o 18:47

Fajnie, ze dzielicie się tu namiarami na sprawdzone firmy cateringowe :) a orientujecie się może gdzie w Warszawie mogę zamówić smaczne wegetariańskie przekąski na imprezę? Z tego co wiem to takie usługi świadczy firma Lunch Service. Czy ktoś z Was korzystał może ? Jak wrażenia ?
juliwka

Post przez carmen » 27 lis 2025, o 17:59

Zaczynam planować przyjęcie urodzinowe i muszę jak najszybciej zamówić finger food Kraków. Zastanawiam się, z jakim wyprzedzeniem Spółdzielnia Równość przyjmuje zamówienia, zwłaszcza w weekendy? Oglądam ich galerię na stronie finger food Kraków i widzę, że mają piękne zestawy. Chciałabym mieć pewność, że zdążę wszystko ustalić na czas.
carmen

Następna strona

Powrót do Gadki szmatki