Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Ogród

Co ci ślina na język przyniesie :)

Ogród

Post przez jurasekl22 » 30 paź 2021, o 09:17

Posiadacie własny ogród? Polecam Wam https://e-florystyka.pl/blog/ , na stronie znajdziecie wiele artykułów poświęconych rośliną. Poznacie wiele cennych uwag odnośnie pielęgnacji roślin w ogrodzie. Zapoznajcie się z artykułami dostępnymi na stronie. Warto dbać o ogród na bieżąco. Wszelkie informację znajdziecie na stronie.
jurasekl22

Re: Ogród

Post przez winetta » 21 kwi 2022, o 10:49

Mam swój ogród jak najbardziej. Dbam o niego każdego dnia, zimą także bo mam drzewka cały rok zielone. A teraz powoli szykuję się do sadzenia nowych roślin, na stronie sklepu online Florexpol już znalazłam sadzonki takich kwiatów i krzewów jakie mi się najbardziej podobają. Na pewno będę wsadzać kolejną różę, one dodają takiego uroku w ogrodzie.
winetta

Post przez kawazrana » 1 maja 2022, o 15:28

Już rozpoczęliście prace w ogrodzie? Ja miałam ogarnąć trawnik, bo już ostatni dzwonek na pierwsze koszenie po zimie i niestety okazało się, że nie działa kosiarka. Mąż mówi, że potrzebny jest nowy pasek, więc zamówiłam go już w sklepie https://skladczesci.pl/Paski_do_kosiarki , no ale trzeba poczekać na przesyłkę. Następnym razem sprawdzimy wcześniej czy wszystko działa, bo cały majówkowy plan prac w ogrodzie się posypał.
kawazrana

Post przez kamja » 13 sie 2022, o 18:49

Ja to w sumie ogród mam już na wykończeniu. Jedyne co, to rozglądam się jeszcze za skrzynką na listy. Widziałam, że Joniec ma sporo ciekawych i niebanalnych rozwiązań, także pewnie pójdę w tym kierunku.
kamja

Post przez carmen » 2 gru 2022, o 18:31

Jako tako mam problem jedynie z przechowywaniem nawozów, bo jednak w ogrodzie mam sporo roślin, które wymagają nawożenia, dlatego właśnie sprawdzam sobie zbiorniki na nawozy. Tu https://www.e-zbiorniki.pl/zbiorniki-na-nawozy-plynne/ mam sporo tego, mam nadzieję, że uda mi się coś ogarnąć i będę sobie mogła o tym pomyśleć na spokojnie. To jednak ważne.
carmen

Post przez Orkiestra » 31 gru 2024, o 02:30

Dzięki meblom ogrodowym - https://gardenspace.pl/zestawy-mebli-ogrodowych nasz ogród może stać się przedłużeniem domu – dodatkowym pokojem na świeżym powietrzu. Kanapy, fotele i stoły sprawiają, że spędzamy więcej czasu na zewnątrz, ciesząc się świeżym powietrzem i promieniami słońca. To idealne rozwiązanie dla osób, które lubią przebywać blisko natury, ale jednocześnie cenią sobie wygodę. Odpowiednie wyposażenie ogrodu daje wrażenie, jakbyśmy mieli własny, prywatny azyl pod chmurką.
Orkiestra

Post przez jurasekl22 » 18 lut 2025, o 10:25

Gdzie szukaliście inspiracji podczas aranżacji Waszego ogrodu i dlaczego? Zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Zielone Ręce - usługi glebogryzarką separacyjną w Wołominie , która oferuje kompleksowe usługi związane z zakładaniem i pielęgnacją ogrodów.
jurasekl22

Post przez magoo » 22 kwi 2025, o 16:21

Swoją drogą – znajomi polecali angelgreen.pl do ogarniania zieleni miejskiej i osiedlowej. Ktoś może korzystał? Chodzi mi o większe projekty, nie tylko prywatne ogródki. Ciekawi mnie, jak wygląda kontakt, terminowość i ogólne podejście do klienta.
magoo

Następna strona

Powrót do Gadki szmatki