Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Plany na wakacje

Co ci ślina na język przyniesie :)

Plany na wakacje

Post przez Arturitu » 7 mar 2025, o 10:42

Gdzie się wybieracie w wakacje? Ja się zastanawiam nad wyjazdem do Budapesztu, jakie miejsca warto tam zobaczyć?
Arturitu

Nr gadu-gadu: 0

Re: Plany na wakacje

Post przez vikaa » 25 mar 2025, o 19:49

A czy polecicie mi jakieś sprawdzone miejsce turstyczne, gdzie można wybrać się na basen karpacz? Ponoć takim efektywnym miejscem mają być termy Cieplickie, czy ktoś z was tam już tam był? Co możecie napisać mi więcej na temat tego miejsca? Czy faktycznie jest tam tak atrakcyjnie i niedrogo?
vikaa

Post przez pwo9323 » 30 mar 2025, o 16:06

Gdybyście chcieli wybrać podróż swoich marzeń, to sprawdźcie ofertę planetescape.pl. W ofercie na stronie znajdziecie piękne miejsca i hotele, dzięki którym spędzicie miło czas. Przyznam szczerze, że już od jakiegoś czasu szukam wakacji innych niż zazwyczaj i myślę, że tutaj je znajdę.
pwo9323

Post przez jurasekl22 » 12 kwi 2025, o 12:03

Jeżeli są tutaj osoby, którzy również przygotowują się do dłuższej trasy samochodem, to polecam Wam zapoznać się z poradami na stronie - https://asq1.pl/dluga-podroz-samochodem ... kierowcow/ . Poradnik podkreśla znaczenie komfortu i bezpieczeństwa podczas jazdy, sugerując m.in. regularne przerwy na odpoczynek.
jurasekl22

Post przez carmen » 1 maja 2025, o 15:09

Pamiętajcie, że planując podróż to przyda się też dobra walizka - w którą wszysto pomieścicie itd. Jak chodzi o mnie, to znalazłam teraz coś naprawdę dobrego w sklepie Solier i planuję tam dokonać zakupu. Czy ktoś z was też tam kupował walizki?
carmen

Post przez kami9093 » 31 maja 2025, o 21:42

Mnie od zawsze interesowały znane kierunki, ale jednak nie aż tak popularne. Na ten moment marzeniem byłyby dla mnie wakacje sri lanka . Ciekawy kierunek, całkiem inne rejony i jeszcze na takich wakacjach nie byłam, także mam nadzieję, że kiedykolwiek będzie możliwość, aby pojechać w takie piękne miejsce.
kami9093

Post przez magoo » 15 paź 2025, o 15:08

Bezpieczeństwo w Namibii sprowadza się zwykle do rozsądku: nie jeździć po zmroku, trzymać się wyznaczonych tras, pilnować dokumentów i planować tankowania, bo stacje są rzadziej. W miastach standardowe środki ostrożności jak wszędzie. Pod podstawy warto zajrzeć tutaj: namibia czy jest bezpiecznie, macie doświadczenia z długimi odcinkami na drogach szutrowych?
magoo

Post przez vikaa » 29 paź 2025, o 23:46

Szukamy miejsca na krótki wypad w listopadzie, żeby nie siedzieć w domu w długi weekend. Wydaje mi się, że pakiet na weekend listopadowy w Elementach to wygodna opcja all-inclusive. Warto skorzystać z gotowego planu na urlop. Chciałabym zapytać o opinię, czy warto wybierać góry w listopadzie i czy oferta weekendowa zawiera ciekawe wieczory tematyczne lub degustacje?
vikaa

Następna strona

Powrót do Gadki szmatki