Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Polecane przedszkole w rejonie Kraków-Kurdwanów?

Co ci ślina na język przyniesie :)

Polecane przedszkole w rejonie Kraków-Kurdwanów?

Post przez Deniek » 29 sty 2025, o 10:26

Znacie może dogodną ofertę, gdzie warto posłać swoje dziecko?
Deniek

Re: Polecane przedszkole w rejonie Kraków-Kurdwanów?

Post przez Kunegunda56 » 29 sty 2025, o 10:26

Zobacz ofertę tego niepublicznego krakowskiego przedszkola, ich propozycje wyglądają całkiem ciekawie :) Cena też nie odstrasza :)
Kunegunda56

Post przez magoo » 24 sie 2025, o 12:50

Wydaje mi się, że rodzice coraz częściej oczekują od przedszkola czegoś więcej niż podstawowej opieki. Artykuł https://ursynow.dlawas.info/wiadomosci/przedszkole-w-warszawie-synonim-dynamicznego-rozwoju/cid,15669,a pokazuje, że da się połączyć edukację z rozwojem talentów. Czy według was to powinien być już standard?
magoo

Post przez jurasekl22 » 30 wrz 2025, o 18:38

Też długo zastanawiałem się, które przedszkole w Katowicach wybrać. W końcu zdecydowaliśmy się na Kreatywka - https://przedszkolekreatywka.pl/zlobek/ i nie żałujemy. Kameralne grupy, bardzo ciepła atmosfera i dużo zajęć rozwijających kreatywność, moje dziecko codziennie wraca z nowymi pomysłami i uśmiechem na twarzy.
jurasekl22

Post przez Adam55 » 26 paź 2025, o 14:07

jeśli celujecie w Wilanów, to poza dojazdem zerknijcie na liczebność grup, zaplecze specjalistów i ogródek. ja trafiłam na wpis z listą rzeczy do sprawdzenia – przydatne na pierwsze spotkanie. w temacie kontaktu: dopytajcie o adaptację i aplikacje dla rodziców. podrzucam: https://niebieskaprzystan.edu.pl/blog/przedszkole-warszawa-wilanow-na-co-zwrocic-uwage-przy-wyborze/ …co jest dla was decydujące przy wyborze placówki?
Adam55

Post przez magoo » 30 mar 2026, o 12:49

Fajnie, że pojawiają się teraz różne oferty przedszkoli, które stawiają na rozwój i kreatywność dzieci. Widziałem, że w Ursynowie jest przedszkole Ursynów, które ma dość ciekawy program. Z tego co słyszałem, oferują różnorodne zajęcia dodatkowe, co może być super dla maluchów. Warto zwrócić uwagę na to, żeby przedszkole nie tylko opiekowało się dziećmi, ale także rozwijało ich umiejętności i talenty. Jakie są wasze doświadczenia z różnymi placówkami?
magoo

Post przez pwo9323 » 3 kwi 2026, o 15:22

Coraz większą uwagę zwraca się na rolę układu sensorycznego w codziennym funkcjonowaniu dziecka, ponieważ jego nieprawidłowe działanie może prowadzić do wielu trudności rozwojowych. W tym kontekście analizowane jest si nowy sacz, które obejmuje zarówno diagnozę, jak i odpowiednio dobraną terapię wspierającą rozwój.
pwo9323

Powrót do Gadki szmatki