Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Radpak - producent maszyn pakujących

Co ci ślina na język przyniesie :)

Radpak - producent maszyn pakujących

Post przez jurasekl22 » 23 lip 2025, o 08:03

Jeżeli chodzi o mnie, to zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanej mi firmy Radpak - producent maszyn pakujących , która wykonała dla mnie całą linię pakującą. Wszystkie informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
jurasekl22

Re: Radpak - producent maszyn pakujących

Post przez Camex14 » 23 lip 2025, o 11:17

Fajnie, że miałeś pozytywne doświadczenia z Radpak, to zawsze ważne przy takim sprzęcie. Linie pakujące to spora inwestycja, więc dobrze mieć pewność, że firma się zna na rzeczy. Warto czasem poczytać opinie innych klientów, żeby mieć pełniejszy obraz.
Camex14

Nr gadu-gadu: 0

Re: Radpak - producent maszyn pakujących

Post przez winetta » 2 wrz 2025, o 23:12

Czy wśród takich maszyn są także dostępne owijarki do palet? Jeśli nie to z powodzeniem możecie sprawdzić ofertę https://graso.com.pl/maszyny-pakujace/o ... -do-palet/ - ta firma takie maszyny powiada w ofercie. Owijarki te, umożliwiają użycie wysokiej jakości folii stretch, która znacząco obniża koszty pakowania oraz zapewnia skuteczną ochronę towarów przed uszkodzeniami, zabrudzeniami i niekorzystnymi warunkami atmosferycznymi.
winetta

Powrót do Gadki szmatki