Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Używane samochody jak Nowe

Co ci ślina na język przyniesie :)

Używane samochody jak Nowe

Post przez silver4426 » 1 paź 2019, o 11:14

Polecam wam https://www.uzywanejaknowe.pl/nasze-salony/ Serwis w Warszawie który zajmuje się sprzedażą samochodó używanych Fordy i Hondy. Auta są poddane rzetelnej ocenie stanu technicznego i oferują gwarancję. Polecam, fachowcy którzy mają bardzo dużą wiedzę motoryzacyjną i na pewno zaprezentują fajną cenowo ofertę :)
silver4426

Re: Używane samochody jak Nowe

Post przez Deniek » 3 paź 2019, o 09:54

Ja przede wszystkim chciałbym znaleźć taki samochód, który niewiele by palił.
Deniek

Post przez Kunegunda56 » 3 paź 2019, o 12:48

To oprócz szukania odpowiednich parametrów auta, zrób też sobie taki kurs eco driving. Bo w kwestii zużycia paliwa wiele też zależy od kierowcy.
Kunegunda56

Post przez jurasekl22 » 31 gru 2021, o 12:41

Również słyszałem o ich ofercie. Polecam Wam https://www.uzywanejaknowe.pl/nasze-salony/ , na stronie macie możliwość zakupienia używanego samochodu w bardzo dobrym stanie. Przy zakupie otrzymujecie gwarancję, samochody przechodzą dokładny przegląd techniczny.
jurasekl22

Post przez pwo9323 » 5 gru 2025, o 01:21

Kiedy ktoś decyduje się na zakup auta, często nie myśli od razu o formalnościach. Warto wtedy pamiętać o rejestracji i dobrym ubezpieczeniu. Kompleksowe wsparcie, które to ułatwi, można znaleźć na stronie https://rejestracjapojazdow.walbrzych.pl/ . Dzięki temu zyskujesz czas na cieszenie się nowym nabytkiem, gdy ktoś inny zajmie się urzędowymi sprawami.
pwo9323

Post przez andromeda » 26 gru 2025, o 13:51

Ja samochody mają być jak nowe to zadbane felgi też nie są bez znaczenia. Ich wygląd zdecydowanie wpływa na wygląd auta więc warto zakupić odpowiednie kosmetyki samochodowe i zabezpieczyć je przed szkodliwymi warunkami na drodze
andromeda

Post przez winetta » 27 mar 2026, o 20:27

Teraz gdy będę zmieniać auto, chcę znaleźć używany samochód, który jest jak nowy, ale w pełni sprawny. Szczególnie ważne są dodatki, jak ładowarki samochodowe do auta elektrycznego, wygodne i szybkie ładowanie to podstawa codziennej wygody. Dobrze dobrany samochód z takim wyposażeniem daje pewność i komfort na każdej trasie.
winetta

Post przez tajna » 28 mar 2026, o 22:29

Myślę o eksploatacji auta z gazem i zastanawiam się, jak wygląda serwis auto gaz na co dzień. Rozważam, czy dostępność takich punktów ma znaczenie przy wyborze instalacji. Widzę, że wiele osób zwraca uwagę na jakość obsługi. Myślę, że to ważny aspekt przy dłuższym użytkowaniu auta. Na razie tylko zbieram informacje i porównuję opcje.
tajna

Następna strona

Powrót do Gadki szmatki