Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Szkolenia

Co ci ślina na język przyniesie :)

Szkolenia

Post przez Deniek » 15 sty 2021, o 13:03

Kończy mi się ważność certyfikatu instalatora OZE, chciałbym go przedłużyć na kolejne 5 lat. Ktoś się orientuje, jak taki proces wygląda i ile trwa takie szkolenie?
Deniek

Re: Szkolenia

Post przez jurasekl22 » 9 mar 2021, o 16:20

Jeżeli jesteście zainteresowani trenera personalnego kurs to polecam skorzystać ze szkolenia Pani Kasi Figuła. Jest to specjalistka w rozwoju biznesu jako trener personalny, która prowadzi wiele webinariów oraz szkoleń z tego zakresu.
jurasekl22

Post przez kamila11 » 16 sie 2021, o 21:39

Od siebie polecę roczną szkołę kosmetyczną: https://akademiakosmetologii.com/pl/c/R ... Online/303 . Zajęcia są prowadzone online co pozwala pogodzić naukę z innymi zajęciami ;)
kamila11

Post przez kamja » 28 lut 2023, o 14:23

Super jest to, że mamy szeroki wybór kursów i szkoleń z różnych branż. Dzięki temu każdy może się rozwijać w kierunku, o jakim marzy. Mnie osobiście zainteresowała oferta https://kursynieruchomosci.pl/ na kurs agenta nieruchomości. Koniecznie dajcie znać, czy mieliście już okazję korzystać z tego kursu.
kamja

Post przez carmen » 5 mar 2023, o 19:08

Najróżniejsze są szkolenia, także mamy szerokie pole do popisu. Bo możemy w ten sposób naprawdę przygotować się z różnych zakresu i stać się tym samym bardziej profesjonalnym i niezawodnym. Jak chodzi o szkolenia organizacja czasu pracy, to śmiało możecie zgłosić się do Human Skills, tam spotkacie się z świetnym lektorami, którzy was przygotują doskonale z tej dziedziny.
carmen

Post przez Kowos546 » 15 mar 2023, o 14:49

Ja ostatnio postanowiłem zapisać się na kurs angielski indywidualnie poznań Bardzo lubie języki jednak zawsze miałem problem z rozmową w innym języku i dlatego zapisałem się na zajęcia indywidualne. Jak dla mnie jest to super opcja ponieważ cała uwaga osoby jest skupiona na tobie i można popracować nad naszymi słabymi punktami. Polecam
Kowos546

Post przez vikaa » 5 sie 2024, o 12:32

Czy wiecie, co to jest f gases i dlaczego warto podjąć naukę w tym temacie? Okazuje się, że gazy cieplarniane są często wykorzystywane, na przykład w klimatyzacjach, czy urządzeniach chłodniczych, dlatego bardzo dobrym rozwiązaniem są właśnie tego rodzaju szkolenia. Jest popyt na takie usługi, gorzej z podażą, dlatego myślę, że to może się sprawdzić.
vikaa

Post przez pwo9323 » 31 sie 2025, o 21:10

Spotkania biznesowe i warsztaty stają się bardziej komfortowe, gdy zapewnione jest odpowiednie wyżywienie. jedzenie szkolenie dostarczane przez doświadczoną firmę cateringową wpływa pozytywnie na atmosferę wydarzenia. Zróżnicowane menu pozwala dopasować się do potrzeb uczestników. Dobre posiłki wspierają koncentrację i wydajność. To ważny element organizacji szkoleń.
pwo9323

Następna strona

Powrót do Gadki szmatki