Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Psycholog online

Re: Psycholog online

Post przez pwo9323 » 3 kwi 2026, o 15:19

Coraz więcej specjalistów podkreśla znaczenie pracy z układem sensorycznym w kontekście rozwoju dziecka, szczególnie w przypadku trudności szkolnych i problemów z koncentracją. W tym kontekście często analizowane jest si nowy sacz, które obejmuje zarówno proces diagnostyczny, jak i odpowiednio dobraną terapię wspierającą rozwój funkcji sensorycznych.
pwo9323

Re: Psycholog online

Post przez lion345 » dzisiaj, o 08:15

Słyszałam ostatnio od znajomej, że w ich szkole coraz więcej dzieci ma problemy z koncentracją i w ogóle z nauką. Podobno nauczyciele zaczęli zwracać uwagę na to, jak ważny jest układ sensoryczny w rozwoju maluchów. No i właśnie, w tym kontekście wspomniała, że korzystają z pomocy psychologów, żeby lepiej dobrać terapie. Z ciekawości trafiłam na artykuł, który może być przydatny dla rodziców zastanawiających się, kiedy ich dziecko powinno iść do psychologa. Można go znaleźć tutaj https://ulogopedy.pl/kiedy-pojsc-do-psychologa/ Fajnie, że temat się rozwija, bo myślę, że to naprawdę ważne.
lion345

Poprzednia strona

Powrót do Lekarz