Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Soczewki

Soczewki

Post przez kawazrana » 6 lut 2023, o 10:10

Jednym ze sposobów polepszenia wzroku jest noszenie soczewek. Ja długo nosiłam okulary ale w końcu przestawiłam się na soczewki. To o wiele bardziej wygodne niż noszenie okularów. Kupuję takie soczewki https://optiland.pl/soczewki-miesieczne ... -Aqua-3szt miesięczne. Są wygodne i w ogóle ich nie czuć na oku.
kawazrana

Re: Soczewki

Post przez winetta » 3 sie 2025, o 17:27

Noszenie soczewek jest znacznie wygodniejsze niż okularów, trzeba jednak wziąć pod uwagę, że ich dobór może nie być taki łatwy jak się nam wydaje. Na pewno trzeba się wybrać do optometrysty, który będzie wiedział jakie soczewki jak dobrać do konkretnego pacjenta. I będzie próbował do skutku, aż znajdzie takie w których będzie się najwygodniej chodziło. I które zapewnią najlepsze widzenie.
winetta

Re: Soczewki

Post przez Adam55 » 23 paź 2025, o 13:01

Jeśli ktoś chce ogarnąć badanie i dobór okularów w jednym miejscu, to na stronie salon optyczny rzeszów masz konkretnie opisane usługi i szybki kontakt. Fajnie, że da się ogarnąć terminy bez dzwonienia i od razu zobaczyć, co warto przygotować na wizytę.
Adam55

Powrót do Lekarz