Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Nieruchomości

Re: Nieruchomości

Post przez kami9093 » 7 kwi 2026, o 15:12

Profesjonalne zarządzanie nieruchomościami w Wieliczce przedstawione na https://dandera.pl/zarzadzanie-najmem-wieliczka/ to oferta uwzględniająca szereg usług, które usprawniają proces najmu – od właściwego przygotowania mieszkania pod wynajem, przez analizę rynku, aż po kompleksowe raportowanie i monitoring lokalu.
kami9093

Post przez vikaa » 21 kwi 2026, o 18:55

Dziewczyny, czy któraś z Was była ostatnio w okolicach Rijeki? Myślimy poważnie o zakupie nieruchomości i moją uwagę przykuł dom wyspa krk. Wyspa jest połączona mostem, co jest dla mnie ogromnym plusem, bo nie trzeba czekać na promy. Pytanie tylko, czy te domy blisko wybrzeża nie są zbyt oblegane przez turystów w szczycie sezonu? Znalazłam u tego pośrednika kilka ciekawych ofert i zastanawiam się, czy warto tam jechać na oględziny.
vikaa

Post przez magoo » dzisiaj, o 11:26

Jakiś czas temu rozmawiałam z koleżanką, która właśnie szukała mieszkania na wynajem. Mówiła, że na początku nie miała pojęcia, co to jest czynsz i jak to wpływa na wybór lokum. Serio, dopiero po kilku rozmowach zaczęła ogarniać temat. A tak w ogóle, dobrze, że są takie strony jak ta, bo można tam znaleźć sporo informacji. Przykładowo, natknęłam się na artykuł o tym, co to jest czynsz i jakie są jego rodzaje, co naprawdę ułatwia sprawę. Jak kogoś interesuje ten temat, to polecam zerknąć na czynsz co to. Zdecydowanie warto wiedzieć, co się płaci i dlaczego.
magoo

Post przez jurasekl22 » dzisiaj, o 11:54

Sprawdźcie sobie stronę https://www.warynski.pl/ , na której znajdziecie ofertę dewelopera Waryński, który zajmuje się sprzedażą oraz wynajmem nieruchomości. Szczegółowe informacje o ich ofercie oraz kontakt znajdziecie na stronie.
jurasekl22

Poprzednia strona

Powrót do Nieruchomości (tylko sprzedaż)