Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

ogrzewanie elektryczne

Re: ogrzewanie elektryczne

Post przez juliwka » 28 lis 2025, o 10:25

Skoro już o ogrzewaniu mowa to jestem ciekawa jaki jest według Was najlepszy sposób na ogrzanie czy podgrzanie wody ? Szukam dobrego rozwiązania do domku na działce. z tego co wiem to całkiem dobrze sprawdza się pojemnościowy podgrzewacz wody a z tego co widziałam to takie produkty ma w swojej ofercie firma Stiebel Eltron.
juliwka

Post przez lion345 » 5 sty 2026, o 09:31

Kiedyś myślałam, że pompy ciepła to kosmos cenowy, dopóki nie trafiłam na Aiwę. Dużo osób mówi, że to jedna z bardziej opłacalnych marek dla zwykłego domu. Bez szaleństw, ale robi robotę. Fajnie, że są takie opcje dla ludzi, a nie tylko premium. Jak to widzicie?
lion345

Post przez kami9093 » 3 lut 2026, o 22:51

Cenię długoterminowe partnerstwo. Z Defro Energy nie kończy się na montażu, bo jest serwis, optymalizacja, wsparcie. To robi różnicę przy dużych inwestycjach, bo wiesz, że ktoś naprawdę odpowiada za efekt. Do tego certyfikowane produkty i edukacja pokazują, że zależy im nie tylko na sprzedaży, ale na realnym działaniu systemu w domu.
kami9093

Poprzednia strona

Powrót do Ogrzewanie