Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Montaż rolet do okien

Montaż rolet do okien

Post przez Deniek » 13 mar 2023, o 11:11

Znacie może kogoś, kto niedrogo jest w stanie zamontować rolety w Warszawie? Sprawę dodatkowo utrudnia fakt, że mam okna o niestandardowych wymiarach.
Deniek

Re: Montaż rolet do okien

Post przez Lidekk » 13 mar 2023, o 11:20

A słyszałaś może o tej warszawskiej firmie od rolet? Podobno ceny mają bardzo przystępne a i świadczą usługi montażu rolet na zamówienie.
Lidekk

Post przez carmen » 2 paź 2023, o 06:14

A co możecie mi napisać przykładowo o firmie https://www.slonecznydom.com/rolety-zal ... wskie.html ? Tak pytam, ponieważ zastanawiam się nad tym czy się do nich nie zgłosić... Przyznam się, że szukam rolety zewnętrzne do mojego domu i szukam teraz odpowiedniej oferty dla siebie. Co na ich temat napiszecie?
carmen

Post przez vikaa » 5 sie 2024, o 13:02

A jak chodzi o mnie, to czeka mnie właśnie wymiana okien i tak zastanawiam się teraz - gdzie się zgłosić po nowe? Czy macie jakieś propozycje?
Znalazłam w sieci przykładowo firmę https://europlast.com.pl/ i tak zastanawiam się nad tym - czy właśnie u nich dokonać zakupu? Co wy na to?
vikaa

Post przez andromeda » 10 wrz 2024, o 09:38

Słyszałam od fachowców że okna najlepiej kupować już razem z roletami od jednego producenta, bo te produkty zwykle wzajemnie się uzupełniają. Tak jest na przykład u producenta Wiśniowski a z tego co słyszałam mają teraz duże promocje
andromeda

Post przez winetta » 1 lip 2025, o 22:57

W nowoczesnych domach montuje się również rolety zewnętrzne. To wygodna opcja, można wtedy zrezygnować już z rolet i osłon wewnątrz. Rolety zewnętrzne stanowią także element zabezpieczenia domu przed kradzieżą. Również solidne okna mają tu ogromne znaczenie. Takie okna drewniane producent można zamówić na dowolny wymiar. Będą wykonane z troską o najmniejszy detal.
winetta

Post przez jurasekl22 » 15 lip 2025, o 08:33

Na co Wy zwracaliście najwiekszą uwage podczas zakupu okien i dlaczego? Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem nowych okien lub drzwi do Waszego domu, to polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie oferte firmy Mirox - okna pcv na wymiar , która jest producentem okien i drzwi.
jurasekl22

Powrót do Okna/Szyby/Szkło