Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Wymiana okien

Wymiana okien

Post przez jurasekl22 » 2 sie 2021, o 21:27

Jeśli borykasz się ze znacznie wyższymi rachunkami za ogrzewanie oraz zjawiskiem niedostatecznej wentylacji pomieszczeń, warto zastanowić się nad wymianą okien. Polecam Wam okna plastikowe cena z montażem , na tej stronie znajdziecie wszelkie potrzebne informacje.
jurasekl22

Re: Wymiana okien

Post przez Deniek » 25 lip 2022, o 16:25

Polecam wymienić stare drewniane okna na nowe plastikowe. Zauważalna różnica w rachunkach
Deniek

Post przez Kunegunda56 » 26 lip 2022, o 15:46

Ja zostawię tutaj namiar na solidną firmę wymieniającą okna i drzwi https://remontowymistrz.pl/montaz-i-wym ... netrznych/ U sąsiadki wymieniali, aż się zdziwiałam ze tak szybko im poszło
Kunegunda56

Post przez carmen » 27 paź 2023, o 21:18

A czy macie doświadczenie może z firmą https://europlast.com.pl/obszary-dziala ... v-swidnica ? Tak pytam, ponieważ nie tak dawno kupiłam stare mieszkanie i wymaga ono generalnego remontu. Chciałabym przede wszystkim zacząć od wymiany okien, aby mieć szczelność i odpowiednią izolację. Czy mogę na nich polegać.
carmen

Post przez diuna » 25 lut 2024, o 09:14

Jeśli chcesz wymienić okna i chcesz dostać dofinansowanie na termomodernizacje to pamiętaj że te okna muszą spełniać warunki programu czyste powietrze, wiem że takie okna ma w ofercie Wiśniowski
diuna

Post przez winetta » 29 sie 2024, o 17:36

Zdecydowanie jeśli inwestować teraz w okna to takie z górnej półki, jak najbardziej nowoczesne. I to się tyczy każdego rodzaju okna, jeśli będą Wam potrzebne okna dachowe to z RoofLITE+ zobaczcie. To firma która zajmuje się produkcją okien dachowych od lat, mają doświadczenie, wiedzę, korzystają z najlepszych materiałów i są w stanie wykonać okno na każdy wymiar podany przez klienta.
winetta

Post przez vikaa » 8 sty 2025, o 00:37

Szukając idealnego rozwiązania okiennego do domu, musimy przede wszystkim sprawdzić, co to jest przenikalność cieplna okien i jaka powinna być. To jedno z największych zalet okien, zwłaszcza jeśli o to zadbamy. Dodatkowo wiem, że też w ten sposób dowiemy się, jak zatrzymać ciepło w domu.
vikaa

Post przez pwo9323 » 29 kwi 2025, o 17:27

Jeśli jesteś właścicielem zabytkowego budynku i zastanawiasz się nad wymianą okien, warto zwrócić uwagę na Okna skrzynkowe. Są one specjalnie projektowane z myślą o tego typu budowlach i łączą klasyczny wygląd z nowoczesnymi technologiami, co poprawia izolacyjność cieplną i akustyczną. Są dostępne w różnych stylach, z możliwością dostosowania dekoracji, co sprawia, że mogą idealnie komponować się zarówno w pałacykach, jak i kamienicach.
pwo9323

Następna strona

Powrót do Okna/Szyby/Szkło