Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Automatyka przemysłowa

Automatyka przemysłowa

Post przez kabba » 28 paź 2017, o 21:31

Mam do polecenia firmę ze sprzętem z dziedziny automatyki przemysłowej, Gigaom. Znajdziecie tam Czujniki indukcyjne, procesowe, wizyjne, przekaźniki bezpieczeństwa, zasilacze i transformatory. Produkty od najlepszych producentów, 100% gwarancja. Polecam.
kabba

Re: Automatyka przemysłowa

Post przez Krzych9 » 3 kwi 2019, o 09:47

Osobiście słyszałem jeszcze, że firma AutoID ma doskonałe rozwiązania w tym temacie.
Krzych9

Post przez Deniek » 3 kwi 2019, o 15:19

Zgadza się, też słyszałem o tej firmie. I chociaż osobiście zainteresowany byłem tego typu systemem kontroli dostępu od nich, wiem, że mają też doskonałe rozwiązania dla produkcji.
Deniek

Post przez jurasekl22 » 29 paź 2023, o 20:35

Oferta ma automatykę przemysłową jest dostępna na stronie https://gigaom.pl/czujniki-optyczne zamawiałam tam czujniki optyczne ale oferta jest szersza. Można tam znaleźć między innymi czujniki, sterowniki, moduły bezpieczeństwa czy przekaźniki. Sprawdźcie koniecznie.
jurasekl22

Post przez juliwka » 8 kwi 2026, o 09:36

Automatyka przemysłowa jest coraz częściej wykorzystywany w zakładach produkcyjnych czy przemysłowych ale wcale mnie to nie dziwi bo na pewno wpływa na jakość pracy. Myślę, ze warto w tym zakresie nawiązać współpracę z firmą, która ma doświadczenie w tej branży. Jedną z nich jest na pewno RobExpert https://robexpert.pl/ . Oferują pełną automatyzację procesów produkcyjnych, można liczyć na indywidualne podejście i korzystne warunki współpracy.
juliwka

Post przez Adam55 » wczoraj, o 14:55

Swoją drogą, temat kultury organizacyjnej jest mega istotny, szczególnie w kontekście automatyki przemysłowej. Ostatnio rozmawiałam z koleżanką, która pracuje w dużej fabryce i mówiła, że wprowadzenie nowych systemów automatyzacji pokazało, jak ważna jest komunikacja między zespołami. Bez odpowiedniej kultury, wprowadzanie innowacji może być naprawdę trudne. Chyba warto sięgnąć po jakieś dobre źródła, żeby lepiej to zrozumieć. Na przykład, znalazłam artykuł na ten temat, który może być przydatny: kultura organizacyjna. Mnie to naprawdę otworzyło oczy na kilka kwestii.
Adam55

Powrót do Inne produkty / oferty