Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Czy trzeba geodetę?

Co ci ślina na język przyniesie :)

Czy trzeba geodetę?

Post przez Krzych9 » 17 wrz 2019, o 15:30

Hej, widziałem kilka tematów o geodetach, ale ja z trochę innej beczki. Na jakim etapie budowy domu potrzebny jest geodeta w Krakowie? Czy miejsce budowy ma znaczenie? Do kiedy trzeba wszystko pozgłaszać, zanim ruszą prace? Jestem totalnie zielony, a w internecie znajduje sprzeczne informacje.
Krzych9

Re: Czy trzeba geodetę?

Post przez jurasekl22 » 25 maja 2021, o 20:41

Zobaczcie na stronę geodeta brzeg wgeodezjadubiel.pl tutaj znajdziecie mnóstwo informacji o tym kiedy potrzebna jest jego usługa. Macie też opisane czym dokładnie się zajmuje geodeta co jest jego zadaniem. Zgłoście się do niego w razie potrzeby bo on jest najlepszy.
jurasekl22

Post przez vikaa » 7 lut 2025, o 18:11

W sumie też możecie zapoznać się z propozycjami http://geodezjapoznan.pl , ponieważ ta firma świadczy usługi geodezyjne w pełni profesjonalnie i rzetelnie. Dokonają wszelkich pomiarów, przygotują odpowiednie mapki. Także według mnie warto się do nich zgłosić...
vikaa

Post przez Adam55 » dzisiaj, o 14:51

Ostatnio gadałem z kumplem, który buduje dom i wspomniał, że geodeta to kluczowa osoba na początku budowy. Jego zdaniem, żeby ogarnąć granice działki i przygotować wszystko do prac, naprawdę warto się z nim skontaktować. Swoją drogą, jak przeglądałem różne materiały w sieci, natknąłem się na ciekawą stronę o nowoczesnych skanerach geodezyjnych. Widziałem tam skaner feima slam200 i szczerze mówiąc, byłbym w szoku, jak bardzo to może ułatwić pracę geodety. Takie technologie to mega przyszłość w tej branży!
Adam55

Powrót do Gadki szmatki