Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Słodycze- ciekawa alternatywa?

Co ci ślina na język przyniesie :)

Słodycze- ciekawa alternatywa?

Post przez Pawel1995 » 29 maja 2023, o 09:02

Serwus :) Macie może jakiś pomysł co fajnie sprawdzi się na imprezę w opozycji do słodyczy? Chciałbym podać jakieś zdrowsze, ale jednocześnie równie smaczne (i trochę niebanalne) przekąski :)
Pawel1995

Re: Słodycze- ciekawa alternatywa?

Post przez Krzych9 » 29 maja 2023, o 09:09

Zobacz sobie wobec tego co oferuje w tym zakresie chociażby firma Promienie Słońca. Mają naprawdę pyszne rzeczy! Ot, chociażby morele suszone w bardzo korzystnej cenie - naprawdę mega przekąska!
Krzych9

Post przez vikaa » 31 paź 2024, o 07:00

Oj tam, od czasu do czasu warto coś zjeść słodkiego. Jak chodzi o mnie, to znalazłam teraz firmę https://krowkialicja.pl/ i planuję dokonać u nich zakupu. Zauważyłam, że można u nich kupić cukierki "krówki" i to w najróżniejszych wariantach. Także super. W końcu kto nie lubi takich cukierków... Na pewno dokonam u nich zakupu.
vikaa

Post przez jurasekl22 » 14 maja 2025, o 13:05

Ostatnio organizowałem urodziny mojego syna i zdecydowałem się skorzystać z oferty polecanego mi producenta warty cukrowej CandyBike - https://candybike.com.pl , gdzie zamówiłem różne wersje waty cukrowej. Wszyscy goście i dzieci byli zachwyceni, wata cukrowa doskonale spełniła swoją rolę.
jurasekl22

Post przez vikaa » 5 sty 2026, o 11:38

Od dłuższego czasu poluję na oryginalne masło orzechowe i płatki śniadaniowe, które widziałem w amerykańskich filmach. Znacie jakiś rzetelny amerykańskie słodycze sklep, gdzie nie przepłacę za wysyłkę? Sprawdzałem crunnchy.pl i mają tam ogromny wybór napojów i słonych przekąsek. Jak oceniacie pakowanie paczek? Boję się, żeby chipsy nie dotarły w formie pokruszonej.”
vikaa

Post przez tajna » 31 mar 2026, o 20:55

Zaczęłam ostatnio zwracać większą uwagę na nawodnienie i zainteresowała mnie niskozmineralizowana woda, bo wydaje się odpowiednia do codziennego picia. Nigdy wcześniej nie analizowałam tego aż tak dokładnie. Teraz widzę, że wybór wody też ma znaczenie. Jaką Wy najczęściej wybieracie? To niby prosty temat, a jednak można się w nim trochę zagubić.
tajna

Powrót do Gadki szmatki