Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Polecany prawnik- Kraków i okolice

Co ci ślina na język przyniesie :)

Polecany prawnik- Kraków i okolice

Post przez Krzych9 » 14 mar 2024, o 12:08

Witam, mój syn od jakiegoś czasu sprawia sporo problemów, używki, bójki, drobne kradzieże. Nie jest złym chłopcem, po prostu wpadł w złe towarzystwo. Skończył 18 lat i czeka go sprawa w sądzie. Poszukujemy dobrego prawnika, który zechce go reprezentować.
Krzych9

Re: Polecany prawnik- Kraków i okolice

Post przez Lidekk » 14 mar 2024, o 12:09

Kiedyś słyszałam o tym adwokacie. Świadczy porady prawne w Krakowie. O innych kancelariach prawniczych niestety nie słyszałam, bo praktycznie nie korzystam z tego rodzaju usług.
Lidekk

Post przez jurasekl22 » 18 mar 2024, o 14:58

Dzięki za wszystkie porady w tym temacie.

Adwokat Gliwice
jurasekl22

Post przez vikaa » 1 kwi 2025, o 09:27

Jak chodzi o wsparcie prawne w zakresie prawa cywilnego, rodzinnego, karnego, medycznego - to możecie w tym zakresie się zgłosić do Kancelarii Adwokackiej https://plewinscy.pl , która działa na terenie Poznania. To specjaliści, którzy działają z pełnym zaangażowaniem i wszystko dokładnie analizują, aby znaleźć jak najbardziej optymalne rozwiązanie w danej sytuacji.
vikaa

Post przez carmen » 26 paź 2025, o 11:30

W pożarze uszkodzone zostało całe piętro i muszę wynająć mieszkanie. Wydaje mi się, że odszkodowanie za pożar powinno uwzględniać koszty mieszkania zastępczego. Warto mieć gdzie mieszkać. Chciałabym zapytać o opinię, czy Justum pomaga w uzyskaniu zwrotu za wynajem w trakcie remontu i czy warto im powierzyć całą sprawę?
carmen

Post przez pwo9323 » 23 lis 2025, o 19:24

Znajomość przepisów dotyczących alkoholu, reklamy i sprzedaży to prawdziwe must-have dla firm w tej branży. Wiedza taka pomaga uniknąć problemów prawnych i działać zgodnie z regulacjami. Dla tych, którzy potrzebują wglądu w tematy prawne alkoholu, warto odwiedzić rynek alkoholowy. Strona oferuje obszerny dział dotyczący regulacji i podatków, będący wsparciem w poznaniu zawiłości prawa.
pwo9323

Post przez kami9093 » 5 gru 2025, o 00:48

Szukając usług prawnych, wiele osób decyduje się sprawdzić dostępne oferty online. Takie podejście pozwala na szybki przegląd specjalizacji, jakie oferują kancelarie - od prawa cywilnego, przez rodzinne, aż po prawo pracy. Strona https://www.kancelariamm.pl/ to przykład miejsca, gdzie można znaleźć informacje o zakresie działalności prawniczej w regionie Wadowic.
kami9093

Post przez vikaa » 27 gru 2025, o 11:29

Mam wrażenie, że pojęcie kombatanta często pojawia się przy okazji świąt czy rocznic, ale rzadko kiedy ktoś faktycznie tłumaczy, kogo ono dotyczy. Sama miałam sporo niejasności. Dopiero gdy natknęłam się na tekst o tym, kto to jest kombatant, zaczęłam rozumieć, że nie chodzi tylko o front, ale o bardzo różne formy udziału w wydarzeniach wojennych.
vikaa

Następna strona

Powrót do Gadki szmatki