Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Fotowoltaika dla firm i nie tylko

Co ci ślina na język przyniesie :)

Fotowoltaika dla firm i nie tylko

Post przez Krzych9 » 20 lis 2023, o 09:45

Myślę o inwestycji w fotowoltaikę. Polecacie jakieś konkretne firmy z tej branży?
Krzych9

Re: Fotowoltaika dla firm i nie tylko

Post przez Deniek » 20 lis 2023, o 10:01

Zobacz sobie na ofertę Procarte :) Mnie ostatnio zainteresowała ich oferta inwerterów Foxess , mają też doświadczenie w pompach ciepła i fotowoltaice.
Deniek

Post przez carmen » 31 sty 2024, o 23:06

A czy wiecie kim jest prosument ? To osoba, która jest jednocześnie producentem i konsumentem. To pojęcie też można właśnie przytoczyć do fotowoltaiki, ponieważ możecie produkować sobie prąd z energii słonecznej i go wykorzystywać o swoich celów.
carmen

Post przez wulkan » 4 mar 2024, o 18:37

Krzych9 napisał(a):Myślę o inwestycji w fotowoltaikę. Polecacie jakieś konkretne firmy z tej branży?

Calkiem niedawno tesciowie w firmie zakladali, zdecydowali sie na firme https://passive-instal.pl/fotowoltaika/dla-firmy/ z polecenia jakiegos znajomego i nie zawiedli sie. Naprawde rzetelne podejscie, nie tylko wycena i realizacja, ale tez pomagaja z dofinansowaniami, zapewniaja opieke posprzedazowa i ubezpieczenia. Warto na nich postawic, bo to gwarancja sukcesu
wulkan

Post przez vikaa » 17 kwi 2024, o 10:37

Rozwiązania w Polsce pod kątem fotowoltaiki są niesamowite. Nie tylko zmniejsza się emisję CO2, ale także i sprawia, że możemy zarabiać. Posiadając taki https://ecoabm.pl/magazyny-energii magazyn energii możemy na przykład przygotować rozwiązania konkretne, które sprawią, że mamy możliwość sprzedawania w dobrej cenie tego, co naszym panelom udało się zmagazynować.
vikaa

Post przez jurasekl22 » 10 maja 2024, o 18:15

Warto inwestować obecnie w instalacje fotowoltaiczne?

wypełnienia z włókien poliestrowych
jurasekl22

Post przez Kowos546 » 16 cze 2024, o 14:00

A ja od dłuższego czasu czytam na stronie https://zxline.pl/2024/06/04/jak-wyglad ... ltaicznej/ własnie jak wyglada budowa takiej farmy fotowoltaiczne i bardzo jest to opłacalna sprawa. Koniecznie poczytajcie sobie jak to działa. Ja u siebie już taką mam
Kowos546

Post przez prevc » 18 cze 2024, o 12:41

Będąc w temacie energii odnawialnej, fotowoltaika Wołomin jest niezwykle ważnym aspektem do rozważenia. Wykorzystanie energii słonecznej do zasilania domu czy firmy jest nie tylko korzystne dla środowiska, ale także dla naszego portfela. Warto wziąć pod uwagę, że dzięki temu można obniżyć swoje zużycie energii z sieci i zmniejszyć koszty rachunków za prąd.
prevc

Następna strona

Powrót do Gadki szmatki