Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Lekarz od zębów we Wrocławiu ?

Co ci ślina na język przyniesie :)

Lekarz od zębów we Wrocławiu ?

Post przez Kunegunda56 » 5 gru 2024, o 11:55

Słyszeliście o jakimś dobrym gabinecie dentystycznym? Uprzejmie proszę o namiar, gdyż będę we Wrocławiu kilka dni, a pobolewa mnie ząb i nie wiem, czy stomatolog nie będzie potrzebny.
Kunegunda56

Re: Lekarz od zębów we Wrocławiu ?

Post przez Krzych9 » 5 gru 2024, o 11:56

To zapisz sobie koniecznie namiary na Yesdent. To jeden z lepszych gabinetówna terenie Wrocławia. Robią protetykę stomatologiczną czy leczenie kanałowe pod mikroskopem. Wszystko przeprowadzane jest w pełni sprawnie i bezstresowo.
Krzych9

Post przez jurasekl22 » 28 kwi 2025, o 09:28

Ja ostatnio trafiłem do EBM - Ortodonta Poznań i powiem szczerze, rewelacja. Miałem robione leczenie kanałowe i wszystko przebiegło bezboleśnie, a do tego naprawdę w komfortowych warunkach.
jurasekl22

Post przez kami9093 » 4 mar 2026, o 02:00

W kontekście problemów z zębami, wiele osób zastanawia się, gdzie znaleźć sprawdzony gabinet stomatologiczny. Szukając miejsca, które oferuje kompleksowe leczenie, warto zwrócić uwagę na interdyscyplinarne podejście do zdrowia jamy ustnej. Całkiem interesującą ofertę można znaleźć na https://www.limed.eu/. Strona oferuje informacje o różnych specjalizacjach - od ortodoncji po higienizację.
kami9093

Post przez juliwka » 30 mar 2026, o 13:00

Też jestem z Wrocławia i szukam właśnie doświadczonego ortodonty, chodzi o leczenie dziecka. Z tego co wiem to jedną ze swoich klinik ma tu centrum Rock Your Smile. Kojarzycie ? Może ktoś z Was się już u nich leczył ?
juliwka

Powrót do Gadki szmatki