Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

okna z drewna i aluminium

Re: okna z drewna i aluminium

Post przez jurasekl22 » 24 lut 2025, o 12:19

Możecie sobie sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę firmy MIROX, która jest producentem okien oraz drzwi, w tym np. rolety zewnętrzne . Podczas budowy domu skorzystałem z ich oferty, wszystko mi doradzili podczas wyboru, posiadają bardzo atrakcyjne ceny.
jurasekl22

Post przez Orkiestra » 31 mar 2025, o 23:33

Warto rozważyć okna drewniane producent Eurostyl. Kiedyś wszyscy zmieniali okna na plastikowe, a teraz znowu wracają do drewnianych. No cóż, klasyka się nie starzeje. Drewno ociepla wnętrze, lepiej komponuje się z naturą i nie wygląda tak „sztucznie”. Faktycznie trzeba je czasem odnowić, ale to cena za lepszy wygląd.
Orkiestra

Post przez magoo » 12 kwi 2026, o 17:58

Ostatnio rozmawiałam z kolegą, który właśnie kończył remont poddasza. Przy okazji mówił, że ma mały zgryz z wyborem okna dachowego, bo nie miał pojęcia, na co zwrócić uwagę przy montażu. Powiedział mi, że znalazł jakiś artykuł, w którym piszą o tym, jak zrobić to dobrze, żeby nie było żadnych nieszczelności. Nawet wspomniał, że jest tam sporo praktycznych wskazówek. Z ciekawości zajrzałam i faktycznie, wygląda to ciekawie. Może przyda się i innym, którzy mają podobny problem. W każdym razie, jeśli kogoś to interesuje, to tu jest link do tego artykułu: montaż okna dachowego.
magoo

Poprzednia strona

Powrót do Inne produkty / oferty