przez weronikakratka » 15 maja 2025, o 12:23
Po ilu wizytach można dostrzec pierwsze korzyści zdrowotne?
Kiedy ja zaczęłam z korzystania z komory nadciśnieniowej to po pierwszym zabiegu nie chciało mi się w ogóle spać,
nie byłam senna ani zmęczona. Przypomniał mi się czas kiedy byłam nastolatką.
Nie radze nikomu korzystać z chemoterapi. To nie żadna terapia tylko bardzo kosztowne przyspieszenie śmierci, na którym koncerty farmacełtyczne zarabiają miliardy.
Chemia to krok przed tak zwaną ełtanazją, czyli celowym uśmierceniem człowieka.
Wiele ludzi poddaje się chemii ponieważ jakiś lekarz domowy im powiedział że mają raka.
Ludzie ci, często nie sięgają po drugie i trzecie zdanie specjalistów i naturopatów.
Ja bym sięgnęła po zdanie nawet za granica jak by mi ktoś powiedział że mam mutację komórek (raka).
Okazuje się często że ci ludzie nie mają raka tylko daleko posunięty stan zapalny na podłoży kandidy (grzybicy).
Grzybicę zewnętrzną i wewnętrzną leczy się właśnie komorą nadciśnieniową, zdrową wodą i zdrowym jedzeniem, przy likwidacji wszelkich ciast, słodyczy, alkoholu i papierosów.