Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Szkolenia

Co ci ślina na język przyniesie :)

Re: Szkolenia

Post przez carmen » 3 wrz 2025, o 16:13

Szukam kursów z medycyny estetycznej i natknęłam się na ofertę Akademii Urody. Oferują szkolenia z mezoterapii igłowej, wypełniania kwasem hialuronowym oraz zabiegów laserowych. Zastanawiam się, czy ktoś z Was uczestniczył w tych kursach? Jakie są Wasze opinie? Szczegóły tutaj: https://akademiaurody.com.pl/oferta/med ... stetyczna/ , możecie sprawdzić...
carmen

Post przez vikaa » 21 wrz 2025, o 16:37

Po dwóch oblanych egzaminach szukam jakiegoś porządnego szkolenia, które w końcu da efekty... Byłam już na kilku kursach weekendowych, ale jakoś to wszystko nie klejło się w całość. Znalazłam https://egzaminprawniczy.pl/produkt/tes ... aplikacja/ i myślę czy nie spróbować czegoś innego. Podobno tam można sobie ćwiczyć ile się chce i sprawdzać gdzie robię błędy. Może problem w tym, że za mało ćwiczę praktycznie? Te szkolenia teoretyczne to jedno, ale jak przychodzi co do czego na egzaminie to i tak panikuję. Dajcie radę, co naprawdę pomaga!
vikaa

Post przez carmen » 23 paź 2025, o 15:42

Szukamy efektywnych szkoleń dla naszego działu technicznego, zwłaszcza w zakresie nowych norm maszynowych. Wydaje mi się, że otwarte szkolenia z bezpieczeństwa maszyn to dobra opcja na szybkie uzupełnienie wiedzy. Warto inwestować w kompetencje. Chciałabym zapytać o opinię, czy Akademia Elokon koncentruje się na praktycznych aspektach, czy tylko na teorii przepisów?
carmen

Post przez Adam55 » 26 paź 2025, o 14:04

dla tych, co zaczynają z BIMem: Revit na starcie bywa ząbkowany, ale dobry prowadzący ogarnia szablony i współpracę w zespole. tu masz listę kursów i kalendarz, więc można dopasować termin. zajrzyj: https://www.mum.pl/szkolenia/ …team pracuje w Revit czy jeszcze w dwg?
Adam55

Post przez juliwka » 29 paź 2025, o 18:31

A może komuś z Was w życiu zawodowym przyda się znajomość technik sprzedaży i negocjacji? Jeśli tak to warto sprawdzić ofertę szkoleń organizowanych przez Human Skills :) Wysoka jakość, doświadczeni trenerzy a do tego konkurencyjne ceny kursów.
juliwka

Post przez Gvmanz » 25 lis 2025, o 08:01

Jeśli ktoś chce lepiej zrozumieć siebie albo zespół, to polecam Extended Disc®. Super narzędzie do komunikacji i rekrutacji.
Gvmanz

Poprzednia strona

Powrót do Gadki szmatki