Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

zakup nieruchomości

Co ci ślina na język przyniesie :)

zakup nieruchomości

Post przez jurasekl22 » 25 sty 2022, o 14:17

Koniecznie zobaczcie na stronę https://estatestreet.pl/o-nas/ to oferta od biura nieruchomości, które działa od lat w branży i ma doświadczenie. to oni mają nieruchomości w Małopolsce i na Śląsku. Sprawdźcie jeśli interesuje was zakup nowego domu czy mieszkania
jurasekl22

Re: zakup nieruchomości

Post przez wulkan » 5 lut 2022, o 17:38

Ja to znow nie mam czasu na zarzadzanie nieruchomosciami po ich zakupie, wiec wybieram latwiejsza opcje inwestowania jaka sa projekty deweloperskie. Ostatnio zlozylem oferte na https://novafinances.pl/inwestycje projekt Lodzki. Bardzo dobra rentownosc, pewne zyski, no inwestycja super - nic tylko teraz czekac na zakonczenie i bedzie mozna sie cieszyc ze kapital urosl :)
wulkan

Post przez pwo9323 » 2 sie 2025, o 13:33

Coraz większym zainteresowaniem cieszy się apartamenty na wynajem inwestycja. Mazury przyciągają turystów o każdej porze roku, co przekłada się na stabilny zysk z najmu i wysokie obłożenie apartamentów z widokiem na jezioro lub las. Rozwiązań jest sporo.
pwo9323

Post przez juliwka » 28 paź 2025, o 12:17

A co powiecie na nowoczesny dom na kameralnym osiedlu pod Warszawą ? Marzy mi się taka nieruchomość :) robię już research i okazuje sie, że w Starych Babicach ( a więc bardzo blisko stolicy) działa deweloper Niko. Kojarzycie ich może ?
juliwka

Post przez vikaa » 28 sty 2026, o 11:05

Im dłużej myślę o przyszłych projektach, tym częściej pojawia się temat przestrzeni do pracy. Z ciekawości zajrzałam na wynajem lokalu warszawa i zaczęłam analizować, jak różne lokalizacje mogą wpływać na rozwój działalności. To jeszcze nie moment decyzji, raczej etap zbierania informacji. Lubię mieć ogląd sytuacji. W treściach pojawia się firma loco-commercial, więc zapisuję ją do rozważenia.
vikaa

Post przez diuna » 9 lut 2026, o 20:28

Słyszałam o fajnym osiedlu w Warszawie, co prawda jest co najmniej kilka godnych uwagi inwestycji z niewygórowaną ceną za m2 ale mnie najbardziej zainteresowało osiedle Poematu zlokalizowane na Pradze Południe, w Falenicy
diuna

Post przez lion345 » 29 mar 2026, o 15:42

Zauważyłem, że coraz więcej osób interesuje się opcjami inwestycyjnymi związanymi z nieruchomościami. Jednym z ciekawszych rozwiązań, które się pojawiają, są projekty deweloperskie, które mogą przynieść atrakcyjne zyski. Słyszałem o stronie, która zbiera różne oferty i inwestycje w tym zakresie, co może być przydatne, jeśli ktoś rozważa taki krok. Możecie sprawdzić to tutaj https://r4r.pl/ – wygląda na to, że mają ciekawe propozycje.
lion345

Powrót do Gadki szmatki