Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Polecany salon optyczny (Kraków)?

Polecany salon optyczny (Kraków)?

Post przez Lidekk » 4 paź 2024, o 12:45

Poszukuję modnych, niedrogich, ale w 100% sprawdzonych okularów przeciwsłonecznych. Polecilibyście jakieś modele?
Lidekk

Re: Polecany salon optyczny (Kraków)?

Post przez Deniek » 4 paź 2024, o 12:57

Zwróć koniecznie uwagę na okulary przeciwsłoneczne Versace z tej oferty. Bardzo ciekawe, wyjątkowe propozycje :) Pozdrawiam :)
Deniek

Post przez wulkan » 9 sty 2025, o 16:02

Zdecydowanie warto zajrzeć na stronę https://kodano.pl/okulary-korekcyjne/max_joe.html. Moja koleżanka mówiła, że mają szeroki wybór okularów, a ceny są o wiele bardziej konkurencyjne niż w tradycyjnych salonach. Zaletą jest również szybka dostawa, a zakupy online to naprawdę wygodna opcja.
wulkan

Post przez winetta » 1 kwi 2025, o 03:54

Lux Optyk oczywiście. Jak zastanawiacie się jakie okulary w tym salonie możecie znaleźć, to na https://e-luxoptyk.pl/pl/c/Saint-Laurent/89 macie małą namiastkę oferty. Mnóstwo innych znanych marek także mają w ofercie, z dostępnością od ręki. Salon oferuje sprzedaż okularów również za pośrednictwem strony internetowej wskazanej przeze mnie wyżej.
winetta

Post przez carmen » 28 gru 2025, o 08:11

Przy badaniu wzroku zawsze stresowało mnie to „czytanie literek”, bo mam wrażenie, że to nie oddaje całego obrazu. Dlatego zainteresowało mnie badanie typu autokeratorefraktometria kraków. Wygląda na coś bardziej obiektywnego, co faktycznie pokazuje, jak pracują oczy, a nie tylko jak zgaduję z tablicy.
carmen

Post przez Adam55 » 24 mar 2026, o 11:23

Jeśli mówimy o zdrowiu oczu, to może warto zasięgnąć porady specjalisty. Słyszałem, że w Krakowie można znaleźć sporo profesjonalnych ośrodków zajmujących się chirurgią oka. Można tam uzyskać różne usługi związane z diagnostyką i leczeniem problemów ze wzrokiem. Czytałem, że dobrym miejscem na początek jest okulista kraków, gdzie można uzyskać fachową pomoc w kwestii zdrowia oczu. Warto sprawdzić, zwłaszcza jeśli ktoś z Was ma jakieś wątpliwości dotyczące wzroku.
Adam55

Powrót do Lekarz