Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Wózek dziecięcy

Wózek dziecięcy

Post przez jurasekl22 » 28 gru 2021, o 20:44

Na co zwracaliście największą uwagę podczas wyboru wózka dla Waszego dziecka? Jeżeli zastanawiacie się nad zakupem wózka dziecięcego, to polecam Wam sprawdzić ofertę sklepu internetowego, gdzie znajdziecie między innymi wózek spacerowy do 22kg .
jurasekl22

Re: Wózek dziecięcy

Post przez winetta » 24 maja 2022, o 16:24

Ja patrzyłam na cenę, na wagę wózka, amortyzację i wizualny wygląd. Liczyło się dla mnie też jakie ma koła, nie chciałam pompowanych bo miałam już taki wózek i co kilka dni musiałam dopompowywać. Wybrałam Riko Nesa biorąc pod uwagę te wszystkie parametry i jestem bardzo zadowolona. Wózeczek jest piękny i bardzo funkcjonalny, sprawdza się na spacerach jak i podczas drzemek w domu. Wykonanie rewelacja, na pewno posłuży na lata.
winetta

Post przez kami9093 » 20 lut 2026, o 10:38

Choć wybór wózków na rynku jest naprawdę szeroki, nadal najważniejsze pozostaje odpowiednie połączenie jakości i ceny. Dobrym przykładem jest spacerówka EasyGo Hero, która przyciąga uwagę ciekawą kolorystyką, estetycznym designem oraz solidnym wykonaniem.
kami9093

Post przez vikaa » 27 mar 2026, o 19:25

Słuchajcie, mam pytanie techniczne do posiadaczek modelu Code. Czy dokupowałyście może https://espiro.pl/adaptery-do-fotelika- ... ,id79.html żeby wpiąć fotelik innej marki? Chciałabym mieć pewność, że to wszystko stabilnie siedzi i nie ma żadnych luzów podczas jazdy. Często jeździmy do lekarza i takie szybkie wpięcie śpiącego dziecka z auta na stelaż to byłoby dla mnie zbawienie. Dajcie znać, czy montaż jest prosty!
vikaa

Powrót do Inne produkty / oferty