Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Stomatolog

Stomatolog

Post przez Deniek » 3 lis 2022, o 11:36

szukam gabinetu dentystycznego, w którym usunę ósemki. Jaki polecacie?
Deniek

Re: Stomatolog

Post przez Lidekk » 3 lis 2022, o 11:54

Kiedyś mój kolega z Warszawy korzystał z oferty tego dentysty. Sprawdź sobie koniecznie ten gabinet. Wiele pozytywnych opinii o nim słyszałam
Lidekk

Post przez carmen » 31 mar 2023, o 09:27

Na pewno warto też wspomnieć tutaj o pogotowiu stomatologicznym https://www.nisdb.net/kontakt , który działa sprawnie i niezawodnie. U nich możecie wyleczyć swoje zęby, nawet kiedy ból doskwiera w niedzielę, święta. Przyjmują zarówno osoby dorosłe, jak i dzieci - co też jest ważne.
carmen

Post przez juliwka » 22 lis 2024, o 14:54

Skoro już dzielimy się tu informacjami na temat sprawdzonych klinik stomatologicznych to ode mnie łapcie namiar na Perfekt Smile https://perfektsmile.pl/, są z Brodnicy. Świetni lekarze z super podejściem do pacjenta, ogromną wiedza i doświadczeniem. Leczenie jest nie tylko bezbolesne ale też przeprowadzane w bardzo komfortowych dla pacjenta warunkach.
juliwka

Post przez jurasekl22 » 22 gru 2025, o 13:51

Jeśli ktoś szuka miejsca, gdzie wizyta u dentysty nie jest stresująca, mogę polecić EBM Klinika Stomatologiczna - Fizjoterapia stomatologiczna Poznań . Podejście spokojne, wszystko wytłumaczone krok po kroku, bez pośpiechu. Sam czułem różnicę już przy pierwszej wizycie, więc warto tam zajrzeć.
jurasekl22

Post przez carmen » 31 gru 2025, o 21:13

Im więcej czytam o leczeniu stomatologicznym, tym bardziej widzę, jak istotne jest doświadczenie lekarza. Dlatego zainteresowało mnie hasło najlepszy stomatolog kielce, które pojawia się przy rekomendacjach osób szukających kompleksowej opieki. Dobrze mieć jednego specjalistę, który patrzy na leczenie całościowo.
carmen

Post przez prevc » 23 lut 2026, o 20:05

skoro mowa o dentystach, to ja ostatnio szukałam gabinetu który oferuje kompleksowe usługi w jednym miejscu. Trafiłam na informacje o wawer stomatolog i muszę przyznać że warto zwrócić uwagę na placówki które mają różnych specjalistów. Oszczędza to naprawdę dużo czasu zwłaszcza jak ma się dzieci
prevc

Post przez kami9093 » 3 kwi 2026, o 23:02

Nieprawidłowy zgryz może wpływać na wiele aspektów życia, od trudności w jedzeniu po problemy z higieną jamy ustnej. Ortodoncja pomaga skutecznie rozwiązać te problemy i poprawić komfort codziennego funkcjonowania. Warto zapoznać się z nowoczesnymi metodami leczenia dostępnymi na https://www.limed.eu/.
kami9093

Powrót do Lekarz