Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Jaką wodę ja piję?

Jaką wodę ja piję?

Post przez Szamot » 2 maja 2018, o 21:58

Ja piję butelkową, ale tylko niegazowaną. Zazwyczaj jest to Żywiec Zdrój.
Szamot

Re: Jaką wodę ja piję?

Post przez nadia1101985 » 5 mar 2019, o 14:50

Dla mnie woda niegazowana smakuje jak woda z kranu... ja piję tylko wodę gazowaną.
nadia1101985

Post przez jurasekl22 » 15 mar 2023, o 19:00

Polecam wam dystrybutory wody filtrowanej Wrocław to wysokiej jakości dystrybutory filtrujące wodę. Każda firma musi dostarczyć swoim pracownikom wodę do picia. Dlatego koniecznie zapoznajcie się z ich ofertą.
jurasekl22

Post przez winetta » 2 kwi 2025, o 19:33

Nie trzeba kupować wody w butelkach, dużo się mówi, że ta w plastiku wcale nie jest zdrowa. Można pić wodę z kranu, zamówić specjalny filtr do dzbanka i w taki sposób przygotowywać wodę do picia. Dzbanek filtrujący to inwestycja na długo, woda w szkle jest też bez porównania lepsza. Oczywiście o ile wybierzemy sprawdzone filtry i najlepszej jakości dzbanki.
winetta

Post przez carmen » 25 lut 2026, o 17:41

Ostatnio coraz bardziej dbam o to, co pijemy w domu i zastanawiam się nad przejściem na filtrowanie kranówki na większą skalę. Znalazłam bardzo ciekawy tekst na ten temat: https://batstudio.com.pl/brita-maxtra-p ... ne-nawyki/. Portal Batstudio fajnie wyjaśnia różnice między wkładami. Ewentualnie planuję skorzystać z tych wskazówek, żeby w końcu przestać kupować wodę w plastiku.
carmen

Powrót do Inne produkty / oferty