Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Praca w domu

Re: Praca w domu

Post przez magoo » 23 sie 2025, o 09:34

Szukasz pracy w Niemczech i chcesz, żeby było wszystko od A do Z ogarnięte? W Mondi można znaleźć różne opcje – od produkcji po magazyny. Zobacz tu: https://mondi.pl/oferty/praca-w-niemczech/
magoo

Post przez Gvmanz » 19 wrz 2025, o 10:54

Zastanawiam się, czy firma https://ipconnect.pl oferuje najlepsze rozwiązania w zakresie systemów łączności radiowej. Chciałbym dowiedzieć się, które systemy radiowe są najbardziej niezawodne w trudnych warunkach. Jakie rozwiązania najlepiej sprawdzają się w ekstremalnych sytuacjach? Czekam na Wasze opinie.
Gvmanz

Post przez juliwka » 3 paź 2025, o 10:25

Zauważyłam, ze wspominacie tu też o konieczności dostępu do szybkiego i stabilnego internetu. w pełni się z tym zgadzam :) jeśli chodzi o ciekawe oferty to sprawdźcie sobie koniecznie Elpos w Białymstoku. To lokalny dostawca usług :) Szybka aktywacja, konkurencyjne ceny a do tego profesjonalna obsługa.
juliwka

Post przez Gvmanz » 25 lis 2025, o 08:02

Dla porządku wrzucam link główny, jakby ktoś porównywał cenniki: zobacz tutaj. Jeżeli macie umowę >12 miesięcy, dajcie znać, czy ceny/warunki zmieniały się przy przedłużeniu i czy da się negocjować.
Gvmanz

Post przez carmen » 27 lis 2025, o 16:08

Zastanawiam się nad wyjazdem do pracy sezonowej, żeby dorobić przed świętami. Poszukiwana jest przeze mnie agencja pracy tymczasowej za granicą. Czy ktoś z Was pracował już przez Ideal Grupa na krótkim kontrakcie? Interesuje mnie, czy warunki pracy są zgodne z umową i czy wypłaty faktycznie są zawsze na czas. Wierzę, że znajdę tam bezpieczną i uczciwą ofertę.
carmen

Post przez pwo9323 » 22 lut 2026, o 05:25

Poszukując nowych pracowników albo chcąc zoptymalizować dział HR, dobrze jest sprawdzić różne metody rekrutacji. Warto rozważyć współpracę z firmą, która specjalizują się w HR, jak https://leasingteam.pl/.
pwo9323

Post przez tajna » 28 lut 2026, o 12:36

. Szukam pracy w sektorze finansowym i wiem, że konkurencja na tamtejszym rynku jest ogromna. Chcę mieć pewność, że mój dokument aplikacyjny nie wyląduje od razu w koszu. Przeglądałam różne opcje i zainteresowało mnie profesjonalnie napisane CV przygotowane przez architekcicv.pl. Zastanawiam się, czy twórcy znają specyfikę różnych branż i potrafią odpowiednio dobrać słowa kluczowe pod systemy ATS używane przez duże firmy. Macie jakieś doświadczenia z CV pisanym pod konkretny sektor?
tajna

Post przez kami9093 » 2 mar 2026, o 02:25

Zastanawiając się nad nową ścieżką kariery, warto rozważyć opcje dające swobodę działania i elastyczność. Praca polegająca na samodzielnym ustalaniu grafiku i kontaktach z klientami to marzenie wielu osób. Na tej stronie można znaleźć propozycję, która łączy te cechy z możliwością rozwoju - avon my office. Można się tam dowiedzieć więcej o elastycznych możliwościach pracy.
kami9093

Poprzednia strona

Powrót do Szukam pracy (Tylko osoba fizyczna)