Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Lekarz online

Co ci ślina na język przyniesie :)

Re: Lekarz online

Post przez magoo » 22 sie 2025, o 08:13

Medivita to miejsce, gdzie można załatwić różne konsultacje bez długiego oczekiwania.
magoo

Post przez juliwka » 24 paź 2025, o 10:29

Wizyty online są ok ale myślę, że ta forma nie sprawdzi się w przypadku każdego specjalisty.. my na przykład rozglądamy się teraz z mężem za dobrym andrologiem, który podejmie sie kompleksowej diagnostyki oraz leczenia niepłodności męskiej. Z tego co wiem to dobrą opinią cieszy się dr Łukasz Kupis ( przyjmuje w Warszawie). kojarzycie tego specjalistę ?
juliwka

Post przez pwo9323 » 3 gru 2025, o 03:20

Coraz więcej osób rozważa przejście z klasycznych papierosów na e-papierosy, uznając je za zdrowszą alternatywę. Niezwykle popularne staje się chociażby samodzielne tworzenie liquidów. W ofercie https://bigvape.pl/2411-bazy-shoty można znaleźć różne bazy i shoty, które ułatwiają stworzenie własnego liquidu.
pwo9323

Post przez tajna » 20 sty 2026, o 18:48

Zastanawiam się, czy ktoś miał do czynienia z nietypowym problemem ręki, bo w naszym przypadku lokalnie nie potrafią ustalić przyczyny i zaczęłam szukać specjalistów i natrafiłam na https://www.modelmed.pl/chirurgia-reki/inne-choroby/. Słyszałam, że dr Matuszewski jest tak rozpoznawalny, że ludzie jeżdżą do niego po drugą opinię, więc chcę zebrać realne opinie, zanim zdecydujemy się jechać do Warszawy. Wydaje mi się ważne, żeby ktoś naprawdę dokładnie zdiagnozował problem, a nie tylko zalecił kolejne leki. Czy ktoś był tam na konsultacji i może opisać, jak wyglądała rozmowa z lekarzem i dalszy plan leczenia? Zależy mi na tym, żeby to była rzetelna pomoc, a nie tylko szybka wizyta.
tajna

Post przez winetta » 27 mar 2026, o 23:31

W przypadku dolegliwości, takich jak ból gardła, szybka konsultacja może znacznie ułatwić diagnozę i leczenie. Lekarz online pozwala omówić objawy bez wychodzenia z domu, otrzymać wskazówki dotyczące leków i sposobów łagodzenia dyskomfortu oraz ustalić, czy potrzebna jest wizyta stacjonarna. Taka forma wsparcia pomaga zaoszczędzić czas i zapewnia profesjonalną opiekę w wygodny sposób.
winetta

Poprzednia strona

Powrót do Gadki szmatki