Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Polecany przez klientów warsztat samochodowy w Krakowie?

Co ci ślina na język przyniesie :)

Polecany przez klientów warsztat samochodowy w Krakowie?

Post przez Pawel1995 » 14 mar 2024, o 12:05

Polećcie proszę jakiegoś dobrego mechanika, który profesjonalnie zająłby się naprawą klimatyzacji?
Pawel1995

Re: Polecany przez klientów warsztat samochodowy w Krakowie?

Post przez Lidekk » 14 mar 2024, o 12:06

Bardzo ciekawą ofertę ma ten krakowski serwis klimatyzacji. Trafiłam zupełnie przypadkiem na ich propozycje, ale warsztat wydaje się całkiem do rzeczy
Lidekk

Post przez vikaa » 10 cze 2025, o 20:04

Zazwyczaj nie przejmuję się takimi sprawami, ale ostatnio coś mnie tknęło i zaczęłam szukać mobilnych usług dla kierowców. Wpadłam na mobilna wulkanizacja Płońsk i zaczęłam się zastanawiać – może to właśnie te „niepotrzebne” linki ratują nas, kiedy naprawdę się coś posypie w trasie? Lepiej być gotową.
vikaa

Post przez diuna » 26 lip 2025, o 10:34

Dobrze wiedzieć ale mnie czeka dokładne mycie samochodu bo kupiłam używany i zastanawiam się nad takimi jak tu https://showcarshine.pl/poradnik/mycie- ... a-drzwiach kosmetykami dla profesjonalnych warsztatów detailingowych. Korzystaliście może już z takich rzeczy? Ciekawa jestem jak sie spisują i czy rzeczywiście są tak skuteczne
diuna

Post przez carmen » 10 wrz 2025, o 12:03

Koszmar! Mężowi właśnie padła skrzynia biegów pod Berlinem... Myślę gorączkowo, co robić. Koledzy z firmy polecili mu https://serwis-tir-niemcy.pl/, mówią że mają doświadczenie z nagłymi przypadkami. Ale czy w takiej sytuacji nie zdzierają z ceny? Które z was przechodziły przez takie stresujące sytuacje? Jak się
carmen

Post przez magoo » 3 kwi 2026, o 07:41

Słyszałem, że kwestie związane z zawieszeniem samochodu potrafią być naprawdę problematyczne. Warto zainwestować w dobry warsztat, który ma doświadczenie w obsłudze amortyzatorów. Natknąłem się na stronę, gdzie można znaleźć sporo informacji na ten temat, a także usługi związane z ich naprawą. Możecie sprawdzić to tutaj https://www.quatros.pl/kategoria/zawieszenie-i-przeniesienie-napedu/obsluga-amortyzatorow i zobaczyć, co oferują. Może to być pomocne, szczególnie w nagłych sytuacjach.
magoo

Powrót do Gadki szmatki