Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Remonty i wykończenia wnetrz

Co ci ślina na język przyniesie :)

Remonty i wykończenia wnetrz

Post przez Kunegunda56 » 3 gru 2025, o 15:49

Możecie mi polecić kogoś, kto na terenie Warszawy zajmuje się remontami wnętrz?
Kunegunda56

Re: Remonty i wykończenia wnetrz

Post przez Deniek » 3 gru 2025, o 16:08

Wiele firm remontowych wykonuje kompleksowe remonty w Warszawie. Popytaj na lokalnych grupach.
Deniek

Post przez wulkan » 25 gru 2025, o 15:24

Jeśli planujesz remont, to oprócz ekipy warto mieć na uwadze też detale – np. taśmy montażowe, które świetnie sprawdzają się przy dekoracjach, listwach czy lusterkach. Eko Tech ma duży wybór taśm 3M i innych, które trzymają mocno, a po zdjęciu nie niszczą ścian – idealne do szybkiego montażu bez wiercenia. Fajna sprawa, zwłaszcza przy wykańczaniu wnętrz bez bałaganu
wulkan

Post przez juliwka » 7 kwi 2026, o 10:28

My planujemy niedługo zabrać się za remont w mieszkaniu. Dodam tylko, że większość prac chcemy zrobić samodzielnie by trochę zaoszczędzić. Teraz kompletujemy już powoli niezbędne do pracy narzędzia i materiały budowlane. Jak się okazuje dobrej jakości asortyment można znaleźć w sklepie Good Majster https://www.goodmajster.pl/ . Spory wybór, dobry stosunek jakości do cen, szybka wysyłka.
juliwka

Post przez Adam55 » dzisiaj, o 13:18

Swoją drogą, ostatnio rozmawiałam z koleżanką, która właśnie kończyła remont mieszkania. Mówiła, że miała sporo problemów z wykonawcami i tak naprawdę jedynym plusem było to, że wszechstronnie podeszli do wykończenia wnętrz. Zaczęłam się zastanawiać, czy nie lepiej byłoby skorzystać z ofert firm, które zajmują się kompleksowo wykończeniami wnętrz pod klucz. Znalazłam stronę, gdzie oferują wykończenia wnętrz pod klucz i wygląda to naprawdę ciekawie. Takie rozwiązanie to chyba oszczędność czasu i nerwów, bo mają wszystko ogarnięte.
Adam55

Powrót do Gadki szmatki