Email:
Nazwa użytkownika:
Kontakt:
Data przejazdu:
Akceptuję regulamin korzystania z serwisu AUTOSTOPEM.eu
Liczba miejsc:
Samochód:
Z:
Przez:
Do:
Liczba miejsc:
Z:
Do:
Opis:

Autostopik.pl

Forum o tematyce AutoStopowej.

Projektowanie- oferta ciekawych kursów

Co ci ślina na język przyniesie :)

Projektowanie- oferta ciekawych kursów

Post przez Kunegunda56 » 13 mar 2023, o 10:55

Czy ktoś może orientuje się w jakichś fajnych szkoleniach odnoście obsługi tego rodzaju programów?
Kunegunda56

Re: Projektowanie- oferta ciekawych kursów

Post przez Pawel1995 » 13 mar 2023, o 11:14

Hej, koniecznie przyglądnij się ofercie na kursy video https://cgwisdom.pl/kursy-wideo/projekt ... netrz.html To jedna z ciekawszych propozycji tego typu, która pozwoli łatwiej wdrożyć się w zawód
Pawel1995

Post przez kami9093 » 30 cze 2025, o 23:55

W przypadku dużych projektów budowlanych, przydatne są rozwiązania umożliwiające wersjonowanie i porównywanie różnych wariantów kosztorysu. SnapCalc, dostępny pod adresem https://snapcalc.eu/, oferuje właśnie takie funkcje, ułatwiając zarządzanie wieloetapową dokumentacją i zwiększając kontrolę nad budżetem.
kami9093

Post przez magoo » 15 kwi 2026, o 07:51

Natknąłem się na ZWCAD od Firmy Szansa i wygląda na to, że to całkiem rozsądna opcja, jeśli chodzi o projekty. Wiesz, że cena jest naprawdę przyzwoita, co jest mega na plus, bo nie każdy może dać tyle za drogie programy. Fajne jest to, że oferują wsparcie techniczne, więc jakby co, można liczyć na pomoc. A jak słyszałem, przeszkolenie z obsługi to całkiem niezły pomysł, żeby szybciej ogarnąć temat. Jeszcze ta polska społeczność, która zawsze chętna do pomocy, to według mnie dodatkowy atut. Jak ktoś się zastanawia, to warto rzucić okiem na to rozwiązanie.
magoo

Powrót do Gadki szmatki